Slovensko društvo za podzemne gradnje – sekcija mladi člani, vas z veseljem vabi na našo delavnico za mlade člane, ki bo del 14. mednarodne konference o predorih. Dogodek bo potekal 15. novembra v Austria Trend Hotelu. Prvič bomo v sklopu konference organizirali tudi poseben del za mlade inženirje, kjer bodo na voljo zanimive predstavitve, delavnica in priložnosti za mreženje. Naš cilj je povezati inženirje, graditi skupnost in deliti izkušnje na področju inženiringa. Ne pozabi razširiti novice in povabiti svoje kolege – vsi so dobrodošli! Najboljše pa je, da je udeležba na delavnici brezplačna. Prijavi se prek spodnje povezave in si zagotovi svoje mesto!​

Prijavnica

Sreda, 15. 11. 2023, dvorana Kronos

Srečanje mladih članov ITA

V prvem delu delavnice bodo mladi inženirji Mihael Ravnjak, Katja Arh, Matej Matos in David Purić predstavili svoje raznovrstno delo v predorogradnji (nadzor, geotehnik, izvajalec, geodet).

Drugi del delavnice je namenjen skupinski aktivnosti umeščanja podzemne železnice v hitro rastoče mesto v sklopu projekta TMI-2030. Aktivnost je namenjena čim boljši medsebojni izmenjavi znanj, inovativnemu razmišljanju in skupinskemu premagovanju izzivov, ki vam bodo predstavljeni. Vaša naloga bo biti boljši, bolj drzni, napredni in prepričljivi od ostalih skupin svetovalcev na projektu in s svojo rešitvijo prepričati naročnika ter si poleg večne slave zagotoviti tudi nagrado.

14:00–14:10

Uvodna predstavitev

14:10–14:50

Predstavitve

Kratke predstavitve mladih inženirjev

Katja Arh

Mihael Ravnjak

Matej Matos

David Purić

14:50–15:35

Prvi del delavnice

15:35–16:00

Odmor s kavo in prigrizki

16:00–17:25

Drugi del delavnice

17:25–18:00

Diskusija

18:00

Zaključek delavnice

20:00

Druženje v pivnici Union

Prijava na delavnico za mlade člane

Udeležba na delavnici je brezplačna, vendar se morate obvezno prijaviti in si zagotoviti svoje mesto. K prijavi povabite tudi svoje kolege – vsi so dobrodošli!


    Vabimo te, da postaneš član Slovenskega društva za podzemne gradnje (SDPG). Članarina za mlade člane do 35 let znaša 10 EUR na leto, za študente z veljavnim statusom pa je brezplačna.