Mednarodna konferenca o predorih in podzemnih objektih bo letos potekala 15.-17. novembra 2023 v Ljubljani. Tematski sklopi pokrivajo celoten spekter področja podzemnih gradenj, od projektiranja, raziskav, gradnje kot tudi upravljanje in vzdrževanje predorov. Organizatorji na konferenci pričakujemo do 250 udeležencev iz Slovenije in tujine.

Generalni pokrovitelji


Pokrovitelji


V sodelovanju z


Letos bo konferenca potekala tri dni. Sredina delavnica o vzdrževanju železniške predorske infrastrukture in četrtkov osrednji del konference s predavanji se bosta odvila v Austria Trend Hotelu v Ljubljani. Petek je rezerviran za strokovno ekskurzijo na gradbišče drugega tira Divača–Koper.

Konferenca je odlična priložnost za predstavitev podjetij strokovni javnosti. Organizacija mednarodne konference ni mogoča brez podpore podjetij, zato vas vljudno vabimo, da podprete prizadevanja Slovenskega društva za podzemne gradnje s pokroviteljstvom.

V nadaljevanju vam predstavljamo možnosti predstavitve vašega podjetja pred konferenco in v času konference. Izberete lahko enega od sponzorskih paketov, ki že vključuje različne oblike predstavitve vašega podjetja udeležencem konference ali pa izberete eno od posameznih storitev, kot je predstavitev v zborniku, na razstavnem prostoru ali pokroviteljstvo enega od družabnih dogodkov.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš prispevek k uspešni izvedbi konference!

Prijava za pokrovitelje

Pokroviteljski paket

V pokroviteljski paket so že vključene različne oblike promocije. Svojo vidnost na dogodku lahko še povečate z razstavnim prostorom ali sponzorstvom enega od družabnih dogodkov.

Pokrovitelj


Uporaba naziva sponzor v času do naslednjega simpozija


Št. brezplačnih kotizacij

1


Število celostranskih oglasov v zborniku

1


Logotip na panojih in v medijskih objavah


Objava logotipa na spletni strani s povezavo na vašo spletno stran


Objava logotipa na vabilih in obvestilih (tiskanih in elektronskih)


Objava logotipa na projekcijskem platnu v dvorani pred začetkom konference


Cena paketa

1.400,00 €


Dodatne možnosti za promocijo

Zbornik konference – enostranski oglas
Zbornik strokovnih prispevkov bo izdan v digitalni in tiskani obliki in ga bodo prejeli vsi udeleženci konference. Ponujamo vam objavo enostranskega oglasa.

600,00 €


Zbornik konference – dvostranski oglas
Zbornik strokovnih prispevkov bo izdan v digitalni in tiskani obliki in ga bodo prejeli vsi udeleženci konference. Ponujamo vam objavo dvostranskega oglasa.

800,00 €


Promocijsko gradivo za udeležence
Udeleženci bodo ob registraciji na dan konference prejeli vaše promocijsko gradivo v torbah. Cena velja za 1 kos promocijskega gradiva.

200,00 €

Konferenca bo potekala v Austria Trend Hotelu. Del dvorane bo namenjen razstavnemu prostoru, kjer bodo potekali tudi odmori s kavo in kosilo. Predstavniki podjetij, ki se bodo predstavila na razstavnem prostoru, bodo tako v neposrednem stiku z udeleženci ves čas konference.


Razstavni prostor
Vključuje: 1 mizo, 2 stola, enoten napis z nazivom podjetja, električni priključek, brezžični internet dostop, kotizacijo za enega predstavnika podjetja. Možnost postavitve lastnega samostoječega promocijskega panoja. Površina razstavnega prostora je omejena na 5 m2.

800,00 €

Pokroviteljstvo delavnice o vzdrževanju predorske železniške infrastrukture (15.11.2023)
Vključuje: logotip pokrovitelja v programu in na spletni strani, napoved pokrovitelja pred začetkom delavnice, pozdravni govor ob začetku delavnice, postavitev namiznih zastavic pokrovitelja na mizah s hrano med obmori delavnice, postavitev promocijskega panoja ob mizi s hrano med odmori delavnice, promocijski letak v torbi z gradivi za udeležence. Pokrovitelj zagotovi svoje promocijske materiale.

2.000,00 €


Pokroviteljstvo ekskurzije na gradbišče drugega tira Divača – Koper (17.11.2023)
Vključuje: logotip pokrovitelja v programu in na spletni strani, napoved pokrovitelja ob zaključku konference, pozdravni nagovor predstavnika pokrovitelja ob začetku strokovne ekskurzije, postavitev namiznih zastavic pokrovitelja na mizah pri kosilu po ekskurziji, postavitev promocijskega panoja pri vhodu prostor, kjer bo potekalo kosilo po ekskurziji, promocijski letak v torbi z gradivi za udeležence. Pokrovitelj zagotovi svoje promocijske materiale.

2.000,00 €

Na dan konference bosta v dvorani, kjer bo potekala tudi konferenca, organizirana dva odmora s kavo in stoječe kosilo. Po zaključku konference bo v Austria Trend Hotelu družabni dogodek namenjen sproščenemu druženju udeležencev. Vsi našteti družabni dogodki so odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja..


Predstavitev času odmorov in kosila (16.11.2023)
Vključuje: logotip pokrovitelja v programu in na spletni strani, napoved pokrovitelja pred začetkom odmora, postavitev namiznih zastavic pokrovitelja na mizah s hrano, postavitev promocijskega panoja ob mizi s hrano, promocijski letak v torbi z gradivi za udeležence. Pokrovitelj zagotovi svoje promocijske materiale.

1.500,00 €


Predstavitev v času večernega družabnega dogodka (16.11.2023)
Vključuje: logotip pokrovitelja v programu in na spletni strani, napoved pokrovitelja ob zaključku konference, pozdravni nagovor predstavnika pokrovitelja ob začetku dogodka, postavitev namiznih zastavic pokrovitelja na mizah s hrano, postavitev promocijskega panoja pri vhodu prostor, kjer bo potekal družabni dogodek, promocijski letak v torbi z gradivi za udeležence. Pokrovitelj zagotovi svoje promocijske materiale.

3.500,00 €

Spletna prijavnica za pokrovitelje

Če želite podpreti konferenco, prosim izpolnite prijavnico.

  • 1

   Podatki o pokrovitelju

  • 2

   Dodatni podatki

  • 3

   Izbor paketov

  1/3

  Podatki o pokrovitelju

  Podatki o pokrovitelju

  0%

  Dodatni podatki o pokrovitelju

  50%

  Pokroviteljstvo konference


  Pokrovitelj--1400


  Zbornik konference – enostranski oglas--600Zbornik konference – dvostranski oglas--800Promocijsko gradivo za udeležence--200


  Razstavni prostor 5 m2--800


  Pokroviteljstvo delavnice--2000Pokroviteljstvo ekskurzije--2000


  Predstavitev v času odmorov in kosila--1500Predstavitev v času večernega družabnega dogodka--3500  Naložite datoteko z vašim logotipom in/ali oglasom. Največja dovoljena velikost je 10 MB.
  Navodila za pripravo oglasa


  100%